Slikposer – en pose fyldt med glæde

Slikposer – en pose fyldt med glæde

Slikposer var en vild ting da jeg var barn. Jeg fik lov til at vælge en enkelt til fredagsslik, og så måtte jeg selv styre det igennem Disneyshow. Min søster og jeg nød altid fredagene, om aftenen stod de på slikposer og vi fik lov til at være længe oppe. I en slikpose kan du

Slikposer var en vild ting da jeg var barn. Jeg fik lov til at vælge en enkelt til fredagsslik, og så måtte jeg selv styre det igennem Disneyshow. Min søster og jeg nød altid fredagene, om aftenen stod de på slikposer og vi fik lov til at være længe oppe. I en slikpose kan du finde meget. Det kommer an på hvilken en du vælger. Min søster og jeg kan ikke lide det samme slik, så ofte tog vi to blandede poser og sad derefter og delte dem op efter hvad vi kunne lide. Men kan du kun lide lakridser kan dette også arrangeres hos Sliknet.

Vores slikposer

Her hos sliknet kan vi tilbyde forskellige poser. Ønsker du blandet slik kan dette findes, men ønsker du derimod kun vingummier eller kun lakridser kan dette også fås. Vi ønsker hos sliknet at tilfredstille et hver af dine ønsker. Du kan derfor få forskellige typer af slik. Du kan selvfølgelig få de traditionelle Haribo poser, men hos os finder du også godteposer. Disse er specielle fordi de altid pakkes friske, men derfor også kan variere lidt i forhold til hvad der er i poserne. På denne måde kan du få lidt blandet slik hvis du ønsker lidt af hver.

Mængder og priser

Hos sliknet findes poserne i forskellige størrelser og indpakninger. Priserne varier selvfølgelig efter mængden. For eksempel har vi en Haribo pose med 120 gram af de kendte og udbredte ABC lakridser til kun 15,95 kr. Derimod har vi et godt tilbud på 100 120 grams Hariboposer til kun 1.549 kr. Sådanne køb kan laves hvis du ønsker at spare og alligevel skal have meget. Når det så kommer til leveringen har vi også et godt tilbud. Køber du for 1.500 eller derover får du leveringen helt gratis. Ellers koster den kun 39 kr. og det smarte er at du selv kan bestemme leveringsstedet skulle du nu ikke have et supermarked eller en slikbutik i nærheden af din adresse.

Sliknet

Hos sliknet ønsker vi at imødekomme ethvert af dine ønsker. Vi føler selv at vi har gjort det muligt da det er muligt for dig at blande slik eller at vælge en allerede blandet slikpose med lige præcis det slik du bedst kan lide. Sliknet ønsker at være med til at give dig den perfekte fredag aften, måske foran fjernsynet med familie eller venner. Med sliknet i baghånden går du aldrig galt i slikbutikken. Vi har gjort det nemt at finde rundt på vores hjemmeside så du kan finde lige præcis det du søger efter.

Mikkel Madsen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Andre indlæg