Salgs bistade – hvis ikke der er gang i salget er der ikke gang i drengen

Salgs bistade – hvis ikke der er gang i salget er der ikke gang i drengen

Jeg har brug for at få gang i noget salgs bistade. Det er en af de vigtigere dele af min måde at gøre handel på. Hvis jeg bare sælger det nødvendige, som foder og sådan noget kedeligt, sker der ikke meget. Det er derfor det ikke skal ske. Jeg skal have gang i butikken med

Jeg har brug for at få gang i noget salgs bistade. Det er en af de vigtigere dele af min måde at gøre handel på. Hvis jeg bare sælger det nødvendige, som foder og sådan noget kedeligt, sker der ikke meget. Det er derfor det ikke skal ske. Jeg skal have gang i butikken med noget af det mere spændende.

Salgs bistade er noget vigtigt noget

Hvis jeg vil på ferie i år, skal der sælges noget seriøst, ellers sker der ikke meget. Det er noget af det vigtigere for mig. Jeg vil jo gerne afsted med drengene, så derfor skal der gerne sælges nogle ekstraordinært. Jeg vil gerne have noget salgs bistade igang. Det ville helt sikkert hjælpe med at mit årets resultat, faktisk blev ordentligt. Jeg ved ikke hvad du mener om at have gang i noget som giver noget godt for regnskabet. Jeg er næsten villigt til at gøre alt for at få min virksomheds regnskab til at stige. Det handler nemlig om at jeg skal sælge nogle af mine mere premium varer før der kan ske noget seriøst for mig. Jeg skal have gang i noget virkelig vigtigt. Hvis ikke kan kan markedsføre mig som en forhandler af salgs bistade er jeg sandsynligvis færdig i den her branche. Det er ikke noget jeg har lyst til at være, så det ville være lækkert hvis jeg kunne få styr på det her.

Salgs bistade giver mig noget at leve for

Jeg har altid et mål, når jeg står op om morgenen. Det hele handler for mig om at jeg skal have solgt noget. Det er selvfølgelig altid de store varer jeg prøver at få solgt, da det er dem der kan ændre hele min tilværelse her i livet. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, hvis jeg ikke kan få gang i salget. Det ville næsten være hjerteskærende, da jeg har investeret så meget af både min tid, men også mine penge i det. Jeg har taget mange lån og jeg ønsker simpelthen bare at kunne sælge nogle varer, så jeg kan få rigtigt gang i min butik. Jeg kan lige få det til at køre rundt, på de der basisting. Noget som foder til bierne og noget andet som bivoks. Jeg har prøvet at læse lidt om det, hvilket jeg også har skrevet om her. Det er noget af det vigtigste for mig nogensinde det her.

Mikkel Madsen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Andre indlæg