Puds glas med glasklude 

Beskidte glas, er ikke pænt. Men dette kan du undgå ved brug af glasklude. Glasklude gør dit glas meget pænere at kigge på. Du opnår et resultat du kun kan være tilfreds med. Ingen gider at drikke af glas som er beskidte. Beskidte glas, kan blandt andet opnå hvis du meget ofte bruger opvaskemaskinen til at rengøre dine glas. Vandet fra opvaskemaskinen kommer meget nemt og hurtigt til at danne et lag af kalk på dine glas. Det er denne her kalk, som kan være rigtig svær at få af og dine glas ville derfor se ud som om at de er beskidte, selvom de muligvis ikke er det.

Perfekt og skinnende glas ved brug af glasklude

Du kan allerede nu komme dine glas i forkøbet så du undgår at du ikke er en af dem som har beskidte glas stående på bordet når du skal have gæster på besøg. Vi anbefaler at det første du gør er at få købt glasklude. Dette kan du blandt andet gøre hos Thy Clean. Efterfølgende skal du stoppe med at bruge din opvaskemaskine til dine glas. Et godt råd er at du opvasker dine glas i hånden og bagefter bruger glaskludene til at tørre vandet af. Du kan ovenikøbet købe dig glasrens, hvis du yderligere vil have glas som skinner og står perfekt og glansende på bordet til din næste middag.

Bliver brugt flittigt i restauranter

Vi har erfaring oplevet at rigtig mange restauranter bruger disse glasklude. samtlige restauranter har store glaspartier hvor de har deres glas til deres gæster. Der ses ofte både glas i små, mellem og store størrelser som står på de her glaspartier. Oftest er glassene belyst med et flot lys, der går de står pæne og skinnende på hylden. Men For at de kan stå skinnende og pæne på glashylderne, bliver de også nødt til at være rene selvfølgelig. Derfor bruger rigtig mange restauranter glasklude og glasrens til at pudse deres glas. Ved at gæsterne i restauranterne får rene glas når de får serveret deres drikkevarer, gør at de er glade og har haft en god oplevelse. Når gæster har haft en god oplevelse, betyder det også at de gerne vil komme igen. Hvor meget glasklude har af betydning for mange restauranter. De kan også få betydning for dig med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *