Grafiki er en digital platform, som primært viser PR-materiale. Her hos Grafiki kan virksomheder og organisationer publicere pressemeddelelser, artikler og blogindlæg.

Du kan kontakte os her.

Søgeresultater efter ''

Vores mission

Vi vil gerne tilbyde den mest troværdige nyheds- og bloghjemmeside i Danmark. Det gør vi ved at skrive oprigtige artikler med oprigtige nyheder, som enhver kan tage i brug, når de mangler inspiration og troværdighed.

 

Vores vision

Vores vision er at være den hjemmeside, som den danske befolkning henvender sig til, når de skal træffe en vigtig beslutning i forhold til et produkt, som de skal bruge deres penge på. Man skal altid kunne konsultere Grafiki for at træffe en beslutning af en hvilken som helst kaliber.

 

Historie

Grafiki blev oprettet af et håbefuldt ungt menneske, som var træt af den manglende troværdighed i den digitale markedsføringssfære, som har plaget søgemaskineindustrien siden internettets gennembrud i 1990’erne. Med en påstand og et drive brugte dette menneske dag og nat igennem mange måneder på at opbygge Grafiki. Hvordan det er gået, det kan du jo selv vurdere.

  • Visuel identitet skiller sig ud fra mængden
    Visuel identitet skiller sig ud fra mængden0

    Mange nyopstartet virksomheder leder efter en visuel identitet. Men det har Damgraphics en perfekt løsning på, idet de tilbyder en suveræn service, som også er meget professionel. Jeg har længe gået og designet min egen butik, hjemmeside og logo. og i de seneste år har det ikke gået fantastisk. Med Damgraphics har jeg fået et helt andet

    LÆS MERE