Leje af turistbus i Midtjylland kan gøres her

Hvis du nu engang imellem nyder at tage til et eksotisk sted, mens det stadig er indenfor 50 km af hvor du bor. Det er der mulighed for lige her. Du kan nu leje en turistbus i Midtjylland meget nemt og meget enkelt. Læs med hvis du ligesom de mange millioner af andre interessante mennesker kunne tænke dig af prøve dette.

Hvad tænker du ved leje af turistbus i Midtjylland?

Jeg tænker personligt lige præcis hvad er står, MEN… Hvis du nu indtager nogle interessante svampe eller andet i samme kategori tænker du måske lidt anderledes. Jeg har personligt en ven der nyder at indtage sjove stoffer og leve som normalt. Det er ofte nogle lidt specielle historier han kan fortælle.

Han var engang ude i gågaden i Koldingområdet hvor en af de normalt så forfærdelige sælgere eller oplysere står og vil gøre sig til. Han spørger så om min ven nogensinde har tænkt på hvad der sker bare 50 km længere nord på. Min ven der er lammet så han næsten ikke kan gå, svarer at det har han da ved gud ikke. Dette bliver efterfulgt af en snotklat som ryger 20 cm ud af næsten og så op igen. Det synes frk. Leje af turistbus i Midtjylland var rigtig sjovt, men også utrolig ulækkert.
Min ven får så at vide at han burde pudse den næste lidt oftere, hvilket han forstår som om at hun gerne vil med ham hjem. Han spurgte derfor om de skulle gå, hvorefter hun kigger underligt på ham og siger, “Nej tak, makker. Jeg ville jo bare høre om du havde tænkt på at leje af turistbus i Midtjylland?”.

Hvad kan man overhovedet med en kat?

Hvad skal man bruge en frikkin’ kat til? det er dumme (ikke intelligens, men personligt), forfærdelige og næsvise. Jeg har haft en ven som jeg næsten boede hos i en længere periode. Han havde en kat og det lille møgdyr ville aldrig have noget med mig at gøre. Hver gang jeg kom inden for en dør, hvor den også befandt sig, løb den ud. Det var skide irriterende og pinligt, fordi min vens søster var helt vildt lækker og hun grinte altid hånligt af mig, når det skete.

Dette konkluderer jo meget godt min mening med at man ikke burde leje en turistbus i Midtjylland generelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *