Lej en bus

Lej en bus

Hvis du ligesom mig kan huske dengang man var mindre og skulle på lejerskole, så har busserne sikkert spillet en stor rolle. Med Lej en bus kan du genopleve adrenalinen pumpe rundt i årene når eventyret starter igen. Busser er udover at være vejen til eventyr og rejser også en praktisk måde at komme rundt

Hvis du ligesom mig kan huske dengang man var mindre og skulle på lejerskole, så har busserne sikkert spillet en stor rolle. Med Lej en bus kan du genopleve adrenalinen pumpe rundt i årene når eventyret starter igen. Busser er udover at være vejen til eventyr og rejser også en praktisk måde at komme rundt på. Modsat busser med stoppesteder kan du med din privat-lejede bus selv bestemme stoppestederne. Har du ældre mennesker eller små børn ombord der ikke kan gå så langt så er bussen den perfekte løsning. Her undgår du at stå af for tidligt og skulle gå det sidste stykke. Med 3bustilbud er du sikret afgang når du ønsker, da denne altid holder og venter, hvor i sidst stod af.

Minibus og turistbus

Hos 3bustilbud har vi forskellige størrelser af busser, og vi kan dermed finde den perfekte til jeres selskab. Giver i os en varsel på hvor mange i er fra start af, kan vi finde en i den helt rigtige størrelse. Der er ingen grund til at leje en bus til 20, hvis i kun er 10. Minibusserne kan rumme mellem 9-20 personer, imens turistbusserne kan rumme hele 55. Så bussens størrelse kommer selvfølgelig an på hvad i oplyser omkring forsamlingen. Ønskes der mere plads kan der bestilles en dobbeltdækker der kan holde helt op til 85 personer.

3 gode tilbud

Hos 3bustilbud stiller vi 3 uforpligtende tilbud til rådighed så du kan vælge det der passer lige perfekt til dig. Med tilbuddene kan du selv vælge tidspunkt for afrejse og destinationen du vil nå og vi skaber derefter 3 tilbud til dig. Tilbuddene er uforpligtende og gratis, hvilket betyder at du kan få dem opstillet, men skulle ingen af dem uheldigvis passe til dig, kan du altid vælge dem fra og prøve igen. Det koster altså ingenting at prøve-planlægge din tur.

Fordelene ved lej en bus

  1. Har i gamle mennesker eller små børn ombord behøver i ikke gå så langt da bussen holder hvor i vil have.
  2. Har du skiftetøj med på turen kan du lade det ligge i bussen da bussen venter på jer, og du dermed ikke behøver slæbe det rundt.
  3. Er i for mange til en bil kan i stadig opleve det samme fællesskab i en bus, hvor alle mand kan komme ombord, modsat offentligt transport.
  4. Ønsker du en tur ud hvor de gule busser ikke køre, så lej en bus, vi kører hvorend i ønsker.
Mikkel Madsen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Andre indlæg