Lad digitalisering af arbejdsprocesser ske

Hvad er en digitalisering af arbejdsprocesser? Det kan jeg måske forklare i de følgende tekststykker, men du skal ikke få dine håb helt op. Jeg er lang fra en professionel til forklaring af digitalisering af forretningsprocesser.

Hvad er digitalisering af arbejdsprocesser?

En digitalisering af arbejdsprocesser kan foregå ved at man skærer nogle led over. F.eks. vil en arbejdsprocess være at skulle skrive alle opgaverne til dine underordnede. Det letteste ville være hvis man skar skrivedelen over og fik den digitaliseret. Dette vil betyde at du måske bare skulle skrive en bestemt ordre og resten vil følge. Det kunne være:

:Arbejdsopgaver nu.
Enter

Så fik alle dine arbejdere deres respektive opgaver tildelt, nemt og hurtigt. Det er en god måde at få din arbejdstid brugt lidt mere effektivt og dermed skabe mere vækst i firmaet. Det er en god måde at få din tid til at betyde mere for firmaet.

Hvorfor ikke læse om noget mindre hårdt nu?

Nu er det tid til at jeg lægger noget af min ekspertviden på bordet.
Warcraft historietid. Nu skal der læses om Jaina Proudmoore. Jaina var barnet mellem en admiral i Alliancens flåde og en Katherina Proudmoore, arvingen til Proudmoore klanen.
Jaina voksede op i Dalaran, sammen med Arthas i, sønnen til tronen i kongeriget. Det er en temmelig tragisk historie faktisk. Det går nemlig ud på at Jaina og Arthas finder sammen og er i et lidt turbulent forhold. Lidt fra hinanden og lidt sammen med hinanden her og der. Jaina er på Mage-studiet, hun vil nemlig blive en troldkvinde og en utrolig stærk en af slagsen. Arthas er derimod igang med at blive en paladin, en lysets forkæmper.

Jaina og Arthas er en dag ude og rekognoscere terrænet omkring deres arealer. Her møder de en flok engang-mennesker. De var inficerede med en pest, som drog dem til at angribe Jaina, Athas og deres følge. Jaina og Arthas fik selvfølgelig tingene under kontrol og standsede deres angreb, nemt. De fulgte dog angribernes spor tilbage og fandt en hel by der var inficeret. Dette var noget pis og Arthas tog den hårde beslutning om at slagte byen, inden det spredte sig endnu mere. Jaina ville ikke være en del af sådan noget og de blev aldrig de samme igen.
Arthas blev senere til The Lich King en ond ånd der indtog hans krop.

Det er vist lidt mere interessant end digitalisering af arbejdsprocesser.

Udgivet i IT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *