Hvem har taget mine ski briller?

Hvem har taget mine ski briller?

” Jeg mangler mine ski briller! “. Dette er det første jeg husker at jeg råbte til min mor da jeg stod og pakkede min taske som jeg skulle have med på ski ferie. Der er virkelig ikke noget værre end at stå og mangle noget lige inden man skal afsted. Jeg tror at vi

” Jeg mangler mine ski briller! “. Dette er det første jeg husker at jeg råbte til min mor da jeg stod og pakkede min taske som jeg skulle have med på ski ferie. Der er virkelig ikke noget værre end at stå og mangle noget lige inden man skal afsted. Jeg tror at vi alle måske kender til at stå med denne følelse. Denne gang var det min tur og jeg havde slet ikke tid at skulle stå i denne situation.

De bedste ski briller

Ikke nok med at jeg stod og manglede mine ski briller lige inden jeg skulle af, så var det også de bedste ski briller jeg nogensinde havde haft. Det var ski briller som næsten havde skrevet verdens historie. Jeg havde slet ikke tid eller lyst til at skulle stå og miste dem. Og så lige nu lige inden jeg skulle afsted. Det hele gik selvfølgelig ud over min mor, som prøvede ihærdigt at lede efter de her briller. Det var briller som jeg havde brugt under flere konkurrencer når jeg har stået på ski. Det ville slet ikke være det samme, hvis jeg skulle ud og købe nye. Tiden var heller ikke til det. Jeg stod nemlig og skulle mødes med mine veninder om aftenen allerede. Mens vi gik og ledte og ledte, tænkte jeg på alle de her oplevelser jeg haft med de her ski briller. Oplevelser med de her konkurrencer, hvor jeg havde vundet så mange gange. Jeg var ret sikker på at det var ski brillernes skyld. De var af rigtig kvalitet og de sad bare som de skulle på. Efter flere timers eftersøgning af brillerne, fandt vi dem endelig.

Veninde skiferie

Mine briller blev fundet ude i min hunds hundekurv. Det var simpelthen min hund der havde  været inde på mit værelse og tage brillerne med ud i hundekurven. Måske var det et tegn på at min hun ikke kunne lide at jeg skulle til at afsted. Men sådan blev det altså. For mine veninder og jeg plejede hvert år at tage på skiferie på den her tid. En skiferie som jeg altid glæder mig til. Alle vores skiturer havde været en sucess og jeg var sikker på at det blev denne her også. Vi plejede altid at få gode dage på alperne og aften kunne både tage i byen men også bare sidde og hygge foran pejsen, mens vi kunne høre sneen falde ligeså stille uden for. Hvad er det ikke at glæde sig til?

Mikkel Madsen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Andre indlæg