Fjällräven er min gode ven

Jeg har altid været fan af Fjällräven. Siden første jeg så en taske med det mærke på tænkte jeg: Det SKAL jeg have. Der gik ikke længe inden jeg havde plaget mine forældre til at give mig en taske derfra. Siden da har jeg altid gået med tasker fra Fjällräven og ingen andre steder.

Hvad tænker på om Fjällräven?

Hvis du tænker dårligt om dem og deres fantastiske brand, vil jeg råde dig til at skifte mening, så hurtigt som muligt. Personligt vil jeg altid købe fra Fjällräven, hvis der er den mulighed. Jeg ved nemlig at deres tekstil produkter er i god og ordentlig kvalitet. Det er ikke noget spørgsmål for mig.
Som sagt før, hvis du ikke kan lide deres brand, så ændrer du din mening og det skal være nu. De har aldrig skuffet mig må jeg sige. Jeg synes personligt at de har ændret mit liv.

Jeg var ca. 8 år da jeg fik min første taske fra Fjällräven. Det var en mini. Altså en af deres små tasker. Jeg ved dette fordi jeg har den endnu. Det er altså en god og holdbar taske, men det bedste er at den kun ser bedre ud hvis den er lidt slidt. Dette er selvfølgelig fordi den er lavet af slidholdigt materiale, som giver et rustikt udseende når den slides.

Jeg elsker det

Jeg har mindst 10 tager fra Fjällräven derhjemme. Nogle er af samme model, men det er fordi jeg ikke kan få nok. Det selvfølgelig forskellige farver og derfor kan jeg retfærdiggøre det forskellige køb overfor mig selv :).
Jeg ved ikke om man kan kalde, at købe tasker en afhængighed, men hvis man kan så har jeg den helt sikkert. Altså mange af mine venner synes jeg bruger mine penge dumt, når jeg bliver ved med at købe den samme slags taske. Jeg er dog fast tilhænger af at blive ved med at fortsætte med at købe noget der er godt.

Så længe de ikke går ned i kvalitet, vil jeg blive ved med at købe deres ting. Deres kvalitet skal ikke sænkes kan jeg kun sige. Lige nu er jeg meget, meget glad for deres services. Den eneste ændring jeg kan komme i tanke om ville være godt for dem, vil være at få endnu flere produkter. Jeg ville i hvert fald købe alle deres produkter hvis de lancerede en ny serie inden længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *