Få unikt luftfoto i Aalborg

Få unikt luftfoto i Aalborg

I sidste uge fik jeg taget et luftfoto i Aalborg – og resultatet blev helt perfekt! Jeg havde i lang tid leget med tanken om at få taget et luftfoto i Aalborg, og i sidste uge fik jeg endelig taget mig sammen. Jeg blev meget glad for det endelige resultat. Det er en sjov måde at

I sidste uge fik jeg taget et luftfoto i Aalborg – og resultatet blev helt perfekt! Jeg havde i lang tid leget med tanken om at få taget et luftfoto i Aalborg, og i sidste uge fik jeg endelig taget mig sammen. Jeg blev meget glad for det endelige resultat. Det er en sjov måde at se ting fra nye vinkler.

Mit luftfoto i Aalborg gav et godt grin

Efter jeg havde fået idéen om at få taget et luftfoto i Aalborg, og så resultatet, blev jeg nødt til at vise det frem. Sidste familiesammenkomst havde jeg billedet med, og alle synes at det var ekstremt godt. Flere spurgte ind til hvorfor jeg havde fået den idé med et luftfoto i Aalborg, og nu er der flere der selv står og overvejer at få taget et. Mit billede gav mange historier, da man kan se hele byen fra en helt ny vinkel, og se de ændringer der er sket gennem de mange år vi allesammen har boet her. Det var rigtig sjovt, og det bringer mange smil på læben hos de nærmeste, og det er bare ekstremt hyggeligt.

Perfekt gaveidé

Hvis du står og mangler en julegave eller en fødselsdagsgave – så er det her en perfekt mulighed. Jeg vil klart anbefale at få taget et luftfoto i Aalborg, eller et andet sted. Som jeg skrev tidligere, så bringer det mange gode historier og hyggelige stunder. Så hvis du mangler en kreativ gave, der ikke er lige så kedelig som de sædvanlige gaver man plejer at købe, så gør som mig og få taget et luftfoto i Aalborg. Det er især en perfekt løsning til dine bedsteforældre eller forældre, da det vil bringe mange barndomsminder frem at få taget et stort billede af det sted hvor de voksede op.

Mangler du en anden udendørs service? Læs om fliserens her

Flere muligheder

Efter jeg havde fået taget mit luftfoto i Aalborg, er jeg blevet helt grebet af denne nye måde at tage billeder på. Udover luftfotograferinger, kan man via dronerne også få lavet reklamefilm, normale film og mere. Der er utrolig mange muligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan få lavet. Mit luftfoto i Aalborg var meget sjovt, og nu har jeg allerede en tanke om at få lavet en film her i det område hvor jeg bor. Det kunne være rigtig fedt at få lavet en nu, og så senere om nogle år for at se hvordan tingene ændrer sig.

Mikkel Madsen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Andre indlæg