CNC fræsning plast – Det er som jeg tidligere har fortalt om det

CNC fræsning plast – Det er som jeg tidligere har fortalt om det

Hvis ikke du har gjort brug af mine råd, omkring at bruge CNC fræsning plast er jeg sur. Det er ikke fordi jeg er en eller anden form for diktator, men der er ingen grund til ikke at bruge det. Hvis ikke du kan lide at fræse plastik er du dum. Jeg elsker simpelthen at

Hvis ikke du har gjort brug af mine råd, omkring at bruge CNC fræsning plast er jeg sur. Det er ikke fordi jeg er en eller anden form for diktator, men der er ingen grund til ikke at bruge det. Hvis ikke du kan lide at fræse plastik er du dum. Jeg elsker simpelthen at kunne få lavet lige hvad jeg vil i plastik. Det ser bare super lækkert ud jo og det er jeg vild med.

Jeg er CNC fræsning plast ekspert – ærligt

Jeg ved ikke hvad jeg ikke skulle vide omkring CNC fræsning plast, hvis jeg er ærlig. Det er ikke fordi der ikke er meget at vide, men jeg er bare så vild med det, at jeg har brugt flere dage bare på at læse i bøger omkring det. Jeg synes det er fascinerende at man kan fræse plastik på den måde. Det er ikke noget man kan med mange ting. Jeg synes også det er cool at man faktisk kan skulpturere det og lave noget næsten kunst ud af det. Der er selvfølgelig forskellige meninger om hvad kunst egentlig er, så derfor kan man godt sige at det er kunst. Det er der i hvert fald nogen, jeg kender som ville kalde det. Det er ikke noget jeg tager som kunst, men det er jo så det fantastiske ved kunst. Man kan selv bestemme hvad det er eller betyder for dig, som individ. Jeg elsker at skulle sørge for at min CNC fræsning plast ikke bliver alt for kunstfærdig, men også bare holder sig til emnet.

CNC fræsning plast vækker gode minder

Jeg elsker at huske tilbage på hvad jeg har fræset i dag, når jeg ligger i sengen. Det er en form for meditation har jeg også hørt. Det skulle i hvert fald give en form for ro, når jeg tænker tilbage på min dag og især når det har været en god dag. Det er forresten altid en god dag, når jeg har fræset i plastik. Det er ikke noget lige så tilfredsstillende, som at give noget plastik en god fræsning, synes jeg. Det betyder også bare at jeg skal passe på for det kan være at jeg får samme afhængighed med metal. Det ville ikke være godt, fordi metal er lang dyrere at købe ind til fræsning, end plastik er, så det ville ikke være optimalt for bankbogen.

Det var alt for i dag.

Mikkel Madsen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Andre indlæg