Bøger om biavl – du kan læse dig til et bi-geni på bare et par dage

Bøger om biavl – du kan læse dig til et bi-geni på bare et par dage

Hvis du ikke aner en hugende fis om hvad det betyder at være biavler er der stadig håb. Det er der nok mange mennesker der ikke gør, og det er derfor der er undervisning for de mennesker. Det her handler dog om selvundervisning eller selvlære om man vil. Det er nemlig bøger om biavl du

Hvis du ikke aner en hugende fis om hvad det betyder at være biavler er der stadig håb. Det er der nok mange mennesker der ikke gør, og det er derfor der er undervisning for de mennesker. Det her handler dog om selvundervisning eller selvlære om man vil. Det er nemlig bøger om biavl du skal have fat i, hvis du gerne vil lære alt om biavl. Det er helt fra bunden og alting er med i denne bogsamling.

Hvad handler bøger om biavl om?

Det giver jo lidt sig selv skulle man mene. Til de meget forvirrede vil jeg dog gerne uddybe en smule. Det handler om hvilke ting du skal gøre med dine bier, på forskellige tidspunkter. Det er meget praktisk, kan jeg i hvert fald fortælle dig. Det handler nemlig om at du skal kunne håndtere dine bier, på alle tænkelige tidspunkter. Det er ikke noget jeg vil anbefale til alle mennesker. Det er i hvert fald ikke noget jeg vil kunne anbefale folk med angst eller allergi overfor bier eller andet kryb. Der er meget kryb som du skal have ud af bistaderne nogle gange, så det skal man være forberedt på. Det er dog også derfor du skal læse bøger om biavl, inden du kaster dig ud i det. Det ville være noget af en fejl at gøre det, uden at være sikker på det. Det er i hvert fald min mening omkring det, fordi du ikke bare kan sige farvel til dem uden at gøre en masse for det.

Jeg har bøger om biavl derhjemme

Selvom jeg ikke har bistader længere har jeg stadig bøger om biavl derhjemme. Det er fordi der er mange forskellige ting man kan gøre med sådanne bøger. Jeg har ikke læst i dem i lang tid, men jeg har til gengæld kunne give en masse forskellige former for vejledning til aspirerende biavlere. Det er også noget jeg godt kan lide at gøre, fordi jeg har en masse information om det oppe i hovedet. Det er derfor ret fedt at kunne videreføre den information fra bøger om biavl til andre unge aspirerende biavlere. Det er næsten blevet en lille slags mission for mig. Hvis ikke du kan lide at høre om biavl, skal du nok ikke komme fordi hos mig. Det er ikke ligefrem sundt for andre end, dem der er interesserede i det. Vi ses igen i næste uge.

Mikkel Madsen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Andre indlæg