Blondekjole giver alle til festen en form for sikkerhed og glæde

Blondekjole giver alle til festen en form for sikkerhed og glæde

Det er ikke altid man ser en blondekjole. Det er noget jeg ikke har gjort i lang tid i hvert fald, men jeg husker stadig sidste gang. Det var til en fest og jeg følte mig med det samme meget bedre tilpas og kunne snakke med alle. Det er ikke noget jeg har prøvet mange

Det er ikke altid man ser en blondekjole. Det er noget jeg ikke har gjort i lang tid i hvert fald, men jeg husker stadig sidste gang. Det var til en fest og jeg følte mig med det samme meget bedre tilpas og kunne snakke med alle. Det er ikke noget jeg har prøvet mange gange tidligere og sikkert ikke vil gøre mange gange igen.

Blondekjole – kun til en rigtig spiller

En blondekjole er virkelig kun for de få og heldige. Det er nemlig ikke alle som kan bære den med samme ynde som det er meningen. Jeg har ofte set piger, have en blondekjole på og tænkt at det var et forfærdeligt syn. Hvad jeg ikke har haft mulighed for at se særlig mange gange har været en pige eller kvinde, som har forstået hvordan den skal bæres. Jeg har kun været så heldig nogle få gange. De gange har dog også været nogle at de bedste tidspunkter i mit korte liv, må jeg nok sige. Hvad med at lave en regel om at man skal tage et kursus, der forklarer piger og kvinder hvordan de skal have en blondekjole på. Det er noget mange at de mænd jeg kender ville sætte stor pris på ved jeg. En dame cardigan derimod er noget jeg ikke kan sige nej til og det er helt sikkert. Jeg har mange gange tænkt at det har været en blessing from God, når jeg har set nogle have den på.

Hvem elsker dog ikke en pæn blondekjole

Hvad mener du om ikke at skulle sige “Ej jeg synes ikke om hende og hendes kjole”, men i stedet kunne lide det. Det er noget jeg har ønsket mig i mange år og nok vil blive ved med mange år frem. Jeg har ikke kunne sige nej tak, til blondekjoler endnu og vil nok ikke gøre det foreløbig. Det er dog kun hvis de sidder helt perfekt. Jeg kan virkelig ikke have en kjole der ikke sidder som den skal. Det eneste jeg tænker, når det sker er simpelthen bare at der er noget galt, enten med pigen eller den der har købt kjolen. Det er ikke svært at vide om en kjole sidder som den skal. Det er bare at kigge på to steder. For og bag. Komplimenterer kjolen dine i forvejen udformede former? Hvis ikke, så skal det ikke være den.

Mikkel Madsen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Andre indlæg