App udvikling har ændret alt

App udvikling har ændret alt

Min helt egen App I mit lille rengøringsfirma har jeg haft utroligt svært ved at skrabe nye kunder ind. Jeg har prøvet rigtigt mange former for markedsføring, men det vat var først da jeg fik udviklet en app at det begyndte at tage fart. Jeg fik en lille sjov idé om, at hvis folk bare

Min helt egen App

I mit lille rengøringsfirma har jeg haft utroligt svært ved at skrabe nye kunder ind. Jeg har prøvet rigtigt mange former for markedsføring, men det vat var først da jeg fik udviklet en app at det begyndte at tage fart. Jeg fik en lille sjov idé om, at hvis folk bare kunne oprette en profil i en app og så bestille rengøring igennem den når de har brug for det, istedet for at binde sig fast til hver 2. uge eller noget i den stil, så ville det være meget mere attraktivt lige pludseligt.
Jeg kan se på min omsætning at det var en godt at jeg sprang ud i det, og fik nogle til at stå for app udviklingen, med det samme jeg fik ideen. Jeg er gået fra at være en lille rengørings virksomhed med kun mig selv som ansat, til at have 4 ansatte på fuld tid ud over mig selv, alt sammen på grund af min nye app.

Var det dyrt?

Hvis jeg skal være helt ærlig, så tog det længere tid og kostede mere end jeg havde regnet med inden jeg begyndte at undersøge noget som helst. Men Jeg fandt en gut der virkede kompetent, og samtidigt var han utroligt billig i forhold til alle andre jeg havde fat i. Det bedste ved det hele er, at jeg både har fået udviklet til iPhones og android telefoner. Et lille fun fact jeg kan komme med er at folk med iphones bestiller meget mere rengøring end  folk med android.

Sparring under app udviklingen var guld værd

Imens mit bureau var igang med at lave min app, blev jeg pludselig ringet op af ham der var igang med den. Han havde fået en god ide til en menu han ville kalde “special rengøring”. Det han havde tænkt var at hvis folk havde en opgave af særlige tilfælde, så kunne de tage billeder/filme det der gerne vil have gjort rent. Det var en ide jeg fandt spændende og vi fik lavet det således at folk kunne bruge det som en slags request service, så vi i vores ende kan godkende eller afvise opgaverne, hvis de er for omstændige, eller at vi vurdere at det ikke er noget vi kan klare.

Mikkel Madsen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Andre indlæg